Dubbelrum 15 kvm

Ett fantastiskt fint dubbelrum på ca 15 kvm med en stor dubbelsäng, nattduksbord, sminkbord samt en garderob. Dessa rum har stora fönster och badrum med dusch, tvål och hårfön.

  • Gratis Wifi

  • Stor dubbelsäng

  • Stora fina fönster

  • Trevlig atsmofär

MER INFO

ALLA VÅRA FINA RUM

Tvåbäddsrum 15 kvm

Ett fint rum på ca 15 kvm med två enkelsängar 90x200cm, nattduksbord, sminkbord samt en garderob. Dessa rum har stora fönster samt badrum med dusch, tvål samt hårfön.

MER INFO

Dubbelrum utan fönster 12 kvm

Ett vackert rum på ca 12 kvm med en stor dubbelsäng 180x200cm, nattduksbord, sminkbord samt en garderob. Dessa rum har badrum med dusch, tvål samt hårfön.

MER INFO

Tvåbäddsrum utan fönster 12 kvm

Ett fantastiskt rum på ca 12 kvm med två enkelsängar 90x200cm, nattduksbord, sminkbord samt en garderob. Dessa rum har badrum med dusch, tvål samt hårfön.

MER INFO

” Från receptionen till rummet, från badrummet till frukost, hotellet är utmärkt, och mycket ren. ”

” Vi älskade varje ögonblick av vår vistelse. Hotellet var helt ren, personalen var hjälpsamma. Även om det inte ligger i centrum av staden så finns det många kollektivtrafik alternativ för att praktiskt taget ta sig var som helst. Skulle absolut bo här igen. ”

Vi garanterar bra pris

För bokningar som överstiger 30 dagar, maila gärna in er bokningsförfrågan till info@hotellarstaberg.se för att ta del utav ett bättre pris.

JAG VILL BOKA